Olvasóink szerint a dohányzást és a vele járó szemetelést  tiltani és büntetni kellene a bicskei játszótereken. Ez a koszfészket ábrázoló kép a város közepén álló játszótéren készült, ahol az utcabútorok rongálása is szokás, a városgazdák munkatársai gyakran ténykednek ott ezt-azt helyére szerelve. Több figyelmet érdemelne a köztisztaság, a gyerekeink egészsége érdekében.  El kellene érni azt, hogy a szülő ne gondolja meg huszonkétszer, hogy az alig kétéves gyermeke a jó időben nyugodtan elhasalhasson-e az anyaföld gyepjén, nehogy dekkek között hemperegjen. Debrecen városában nyár közepétől tilos és bírságolható a játszótéri bagózás és szemetelés. Debrecenbe kéne menni játszóterezni? Nem. A bicskei településfejlesztés nagy skalpja lehetne, ha játszótereinkre EU-pályázatot nyerne, mint 2010-ben a szintén Fejér megyei Iváncsa.

Ahogyan Melocco Miklós Kossuth-díjas szobrászművész egy zsámbéki beszélgetésünkben mondta: a rendben tartott környezet fegyelmet, tisztaságot parancsol a környezetébe érkezőknek.  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Félve kérdem hány szemetes van ezen a játszótéren, vagy akár a Kossuth téri parkban vagy bárhol a városban? Ami van, az is állandóan tele...
Ha ezt itt is bevezetnék, akkor folyamatosan bírságolhatnák a serdületlen ifjúságot, amint iskola után a padok támláján ülve bagóznak és idétlenkednek. Mondjuk, meg kéne próbálni, hátha ettől leszoknának a Bocskai utcai játszótéren való időtöltésről (ha jól látom, ott készült a kép).
A bicskei játszóterek piszkosak,rendetlenek,a játékok hiányosak,ebből adódóan akár balesetveszélyes is lehet.
süti beállítások módosítása