Az MTI  híradása szerint halálos baleset az 1-es főút zsámbéki lehajtójánál. Teljes útzár. Két ember meghalt, kettő pedig súlyosan megsérült szombat délután közúti balesetben Pest megyében, az 1-es főúton, Herceghalom közelében.

A Bicskei Szó egy arra autózó olvasója elmondta, hogy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, tűzoltók, a mentősök sérült(ek) megmentésén dolgoztak, a rendőrök pedig minden autósnak elmondták az elterelés szükségességét, mert órákig ideig eltarthat az útzár.   

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: eddig tisztázatlan körülmények között, frontálisan ütközött a két autó a zsámbéki lehajtónál. Az egyik áldozatot az érdi tűzoltók vágták ki a roncsból.

A rendőrök teljes útzár mellett helyszínelnek, a forgalmat Biatorbágy felé terelik. Az Útinform szombaton este fél 8-kor közölte, hogy befejeződött a helyszínelés és a forgalomkorlátozás.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása