Drága jó  Galagonyásunk minden dűlőjének különb az útfelülete, mint a központban fekvő, Kossuth utcáról nyíló Nagy Károly utcának, amit tegnap délelőtt lezártak.   

Kb. negyvenszer ígérték meg már a felújítást, vagyis immár becsületbeli ügynek tekinthető a Nagy Károly utca és a Nagy Károly tér rendes elkészítése.    

A Nagy Károly téren például viszonylag új építésű társasházak sorakoznak, előttük pedig ott a földút. Anno a közvilágításuk kijárásáról is írtunk.   

Miután Bicskén a lakossági tájékoztatás a mélypontját súrolja a mai városvezetés, erről a központi útlezárásról sem számolt be még városunk talán hamarosan megújuló hivatalos honlapján, a Bicske alkalmazásában álló (természetesen nem bicskei - a szerk.) nemzetközi- és médiareferens segítségével sem.

Olvasónk írta meg  a Bicske Szónak, hogy a Kossuthról a Nagy Károlyba forduló buszok már nem tudnak eljutni az uszodához, hanem ki kell tolatniuk. A Nagy Károly végében ugyanis három fémoszlopot rögzítettek, zsákutcává téve azt.  Hosszú ideig zsákutca volt, immár nem bírja a megnőtt forgalmat jelen állapotával.   

Az úton kátyúztak is, ami remélhetőleg nemcsak a balesetveszély csökkentése, hanem  a tavaszi útépítés előkészülete is. 

Ha rendes út lesz végre, az utca legalább egy napig a Nagyon Károly utca nevet viselhetné...  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsákutca marad,az tuti. Régen is az volt,és most nagy lett a forgalom,nem csak az uszoda miatt,hanem lelehetett rövidíteni az utat kertváros,és a "falu" azon része között.
Khmm..igen.
Az utsó mondat mindent visz..
süti beállítások módosítása