"Szerettem volna a parkolási cikkhez hozzászólni, de a regisztrált címemmel és nevemmel nem enged belépni, újra regisztrálni meg nem enged azzal, hogy az e-mail cím foglalt.

A parkolás téma egyébként engem is rendkívül bosszant, korábban ezzel kapcsolatban küldtem is fotókat, éppen az áruház előtti viszonyokról, a bizonyos Honda és kis fekete autó parkolási szokásairól, de nem tartottátok érdemesnek foglalkozni vele.
Azért lenne érdemes feszegetni a témát, mert e hülye szokásról leszoktatni az embereket nem kerül pénzbe, csak a rend őreinek kéne kicsit jobban figyelni.
Figyelemre érdemesnek tartom még a katolikus temető előtti stop vonal körüli, a Jókai utca elején uralkodó viszonyokat, valamint a Pizzafaló és Szent István közötti szakaszon "ívben" parkoló 2000 cm3-s ki vagyok és terepjárókat.
 
Ugyanígy érdemes lenne foglalkozni a kereszteződésekben a kilátást akadályozó tereptárgyakkal, illetve növényzettel, aminek egy részét telepítették, és horror pénzekért "gondozzák".
Most télen nem annyira vészes a helyzet, de nyáron..... Ilyet helyeket mindenki tud százat, gyűjtsük össze.
 
Pl.Szarka János tér-Bogya Károly utca kereszteződése (jobbra a Bogya Károly utcában földig érő diófa akadályozza a kilátást)
 
Bogya Károly utca-Jókai utca közötti 90 fokos beláthatatlan kanyar, csak az aljnövényzetet kéne eltakarítani. Az utca keskeny, szembejövő forgalom esetén életveszélyes.
 
Fáy A. u.-Bocskai út sarkánál a Szent István út felé nem látni semmit a sövénytől.
 
SPAR parkolóból kihajtva a Szent István út felé a járdán rendszeresen parkoló autók akadályozzák  a kilátást.
Itt akkor is parkolnak a járdán, amikor a parkolóban csomó üres hely van.
 
Csokonai út-Gárdonyi út 90 fokos kanyarba régen indokolt lenne tükröt elhelyezni, mielőtt nagy baj lesz.
Ha gondoljátok kitehetitek a hozzászólást, de kérem név nélkül.
Valakinek fel kellene hínvi az illetékesek figyelmét."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akkor még egy, ezért már rendőr is megtalált. Szent Isván út-Tatai út sarok: ha az állomás felől jön az ember, és szabályosan áll meg a stoptáblánál, a felfestett vonal mögött, SEMMIT nem látni a Tatai útból. Tehát kénytelen a stop-táblán és a vonalon túlhajtani - ha pedig ott a rendőr a közelben, akkor csak a szerv jóindulatán múlik, hogy nem büntet meg. két megoldás is lehetséges: vagy ki kell irtani a Bartók-üzlet elől a sövényt, és akkor látja az ember a Tatai utat, hogy tiszta-e, vagy pedig előrébb kell vinni a stop-táblát.
Ismerős történet.
A kertvárosban, az Apponyi A. u. és a Batthyány L. u. kereszteződésében, az Apponyi utcából kihajtani kész lutri, ugyanis jobbra szinte lehetetlen kitekinteni-a sövény miatt.
A sarki ház, ill. a mellette álló ingatlan előtt méretes növényzet látható a jobbról érkező járművek helyett.
Mivel az Apponyi utcában lakom, naponta többször problémát okoz, hogy megállok a felfestett vonalnál (elsőbbségadás kötelező tábla van kihelyezve, nem Állj! Elsőbbségadás kötelező azaz Stop), de ajánlott megállni, ha el akarjuk kerülni a veszélyhelyzetet vagy a balesetet, mert jobbra kitekinteni lehetetlen.
Ki kell gurulni a kereszteződésbe, innen már látni, hogy jön-e valaki, valami. Nos, ha igen, vissza kell tolatni, ha a közeledő be akar kanyarodni balra. Esetleg elengedhet minket, ha lemond az elsőbbségéről.
Tehát a helyszín minimum a folyamatos bosszúság forrása, emellett akut balesetveszélyt jelent.
Személy szerint aláírást gyűjtöttem e sövénysor kivágásáért, majd beterjesztettem a Bicskei Önkormányzathoz 2010 tavaszán.
Eredmény nélkül..
süti beállítások módosítása