Kezdjük jó hírrel a 2012. évet: kevesen tudják Bicskén, hogy tavaly decemberben, nem egészen egy hónapja - országos bajnok lett fekvenyomásban az 1981-es születésű Havai Viktor.   

 

Kölyökkorom óta érdekel a súlyemelés - írja a bajnok - 2005 óta veszek részt fekvenyomó versenyeken. 2009-ben igazoltam le a SEBI GYM Sportegyesülethez.
 
 
 
 
Legjobb eredményei:
fekvenyomás: 230 kg raw , 275 kg fekvenyomó ruhában
Testsúlykategória: 120+ kg

 

Ismét fekvenyomásban vetélkedtek az elmúlt hét végén a Mérk Kinizsi SE versenyzői írta a Szabolcs Online december elején. Jánoshalma adott otthont a raw fekvenyomó országos bajnokságnak. A raw versenyek lényege, hogy tilos a speciális fekvenyomó ruhák használata.

A mérki színeket ketten képviselték az erőpróbán. Szűcs Sándor tanítványai közül Maczkó Csaba (76 kg) kategóriájában 125 kilós eredménnyel végül az ötödik helyen zárt. A nemrégiben Budapesten rendezett klasszikusnak mondható fekvenyomó bajnokságon bajnoki címet szerző Béres Sándor (+120 kg most is közel járt az aranyhoz, végül  nagy taktikai harc után a második helyen zárt 230 kilós eredménnyel. Béres megpróbálkozott a 232,5 kilós országos rekorddal is, ám ez most nem sikerült, így a fél kilóval többet teljesítő Havai Viktor győzött.
Abszolútban szintén a második helyen végzett a mérkiek kiválósága. A jánoshalmai megmérettetés egyben az évzáró versenye volt a mérkieknek, akik eredményes esztendőt tudhatnak maguk mögött - zárul a szabolcsi napilap tudósítása. 
 
Sportsikerekben (is) gazdag új évet kívánunk Havai Viktornak!  
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre valaki, akire igazán büszkék lehetünk!!!! Ez az, csak így tovább!
Hajrá Grizzly, gyerünk Vitya..!!
süti beállítások módosítása