Garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy váli incidenst követően. Egy 62 éves férfi ugyanis vasrúddal támadt szembe-szomszédjára…  

Az ittas és zavart állapotban lévő férfi mielőtt szomszédjára támadt volna, szidalmazta annak háza előtt lévő férfit és nőt is, akik fákat daraboltak fel, amiket a tűzoltóság vágott ki és az önkormányzat ajánlott fel a ház tulajdonosának. A szomszéd azt feltételezve, hogy azt ők el akarják tulajdonítani, azt kiabálta, hogy lopják a fát, és közben szidalmazta őket. Egy ideig sikerült még lecsillapítani, de egy idő után annyira dühös lett, hogy felkapta a kapuját kitámasztó vasrudat, majd azzal kezdett el hadonászni. Amikor a ház tulajdonosa – aki közben benn tartózkodott a lakásban – a nagy hangzavarra kijött az utcára, a szomszéd meg akarta ütni a vasrúddal, de a 45 éves férfinek sikerült kivennie a kezéből a rudat, majd az ismerőse segítségével a földre kényszeríteni az agresszív szomszédot, aki még ekkor is szitkozódott és ütött, valamint karmolt.
A támadásról a helyszínen tartózkodó hölgy azonnal értesítette a helyi körzeti megbízottat, aki perceken belül a helyszínre érkezett, majd intézkedésbe kezdett.
A zavarodott szomszédot végül a járőrök állították elő. Először a Bicskei Orvosi Rendelőbe vitték, ahol az ügyeletes orvos vért vett tőle ittassága megállapítása végett. Ezt követően szállították át a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Vallomást azonban nem tett. Szabadlábon védekezik.                
 
 
FM RFK
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása