Mint ahogy arról korábban hírt adtunk elfogásra került egy férfi, akit a fejér megyei nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy megölte azt a 47 éves férfit, aki a tabajdi pálinkafőzdéből tűnt el január 13-án és akit nagy erőkkel keresett a Bicskei Rendőrkapitányság. 

 
Amikor január 31-én rátaláltak az eltűntként keresett férfi holttestére, a Fejér megyei nyomozók a beszerzett információk alapján még aznap elfogták a bűncselekménnyel gyanúsított férfit. Miután Székesfehérváron, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon megtörtént kihallgatása, a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
A férfi bírósági meghallgatására ma délelőtt került sor a Székesfehérvári Városi Bíróságon, ahol a nyomozási bíró elrendelte előzetes letartóztatását.    
 
A büntetőeljárás így előzetes letartóztatása mellett tovább folyik a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.
 
A nyomozásról bővebb információval a későbbiekben szolgálhatunk. 
 
FMRFK Sajtószolgálat 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása