Hetek, hónapok óta így áll a balesetveszélyessé vált bicskei iskolakerítés. Az Élhető Városért Munkacsoport teljes joggal osztotta meg ezeket a ma készült fotókat ezekkel a mondatokkal: 

"KEDVES ÖNKORMÁNYZAT, POLGÁRMESTER ÚR!

ENNEK A JAVÍTÁSÁVAL MEDDIG VÁRNAK??? AMÍG EGY GYERMEK ESETLEG FEL NEM NYÁRSALJA MAGÁT A KIÁLLÓ VASAKBAN??? SZÉGYEN!!!"

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pontosan. Csütörtökön egy néni szólt rá néhány kölyökre, akik a kerítésdaraboknál csúszkáltak..
Lehet tudni, mi történt itt, ill. ki talált bele a kerítésbe? Ugyanis rém nagy a titkolózás.
Érdemes megnézni a többi képet is!
www.facebook.com/media/set/?set=a.233223153431024.57473.100002300229732&type=3&l=1b9f030453
Lehet hogy azért nem telik a kerítés kijavítására, mert kell a pénz Bicske Csabdin élő polgármesterének a cafeteriájára?
tényleg szégyen h 10 m kerítés gondot okoz,bár ehhez Bicske alsó vasútállomás esetében már hozzászoktunk, ahol a rend éber és élelmes őrei már szemfülesen bírságolnak is a gyalogos átkelésért! a suli kerítését illetően pedig további kérdésként tisztázni lehetne azt is h mi a tényleges terv ezzel a város közepi senkiföldje prérivel?
Végre sikerült annyit elérni, hogy eltávolították a sérült részeket. Hogy mikor fogják pótolni a hiányzó részeket, az már más kérdés. Köszönjük az Élhető Városért Munkacsoport közreműködését, hogy már legalább annyit sikerült elérni, hogy elhárították a közvetlen veszélyt.
süti beállítások módosítása