Ez a csatorna vajon meddig lesz ilyen "szakszerűen" lefedve? Tisztelt Városvezetés! Ami nem a központban van, azzal már nem is kell foglalkozni? Sokan erre hordják a gyermekeiket a telepi óvodába. Addig várnak a veszélyhelyzet megszüntetésével, amíg valaki, uram bocsá' egy gyermek, beleesik a nyitott aknába? - teszi fel a kérdést az Élhető Városért Munkacsoport.

A fotókat Pista bácsi készítette:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyet én is tudnék mutatni erre felénk!
Amik egyébként évek óta fedetlenek, az itt lakók, hosszú ágakkal tették tele, hogy felhívják a figyelmet rá! Van amelyikre nagy kövek is jutottak!
Nem olyan rég egy kölyök kutyus esett bele, egész éjszaka sírt, mire egy kutyasétáltató, állatbarát pár kiszabadította szegényt, szerencséje volt, hogy meg akadt és nem esett le a mélybe, de egy gyerek is beleeshetett volna!!!!!
Kedves Olvasónk, csak egy bicskei - várjuk fotódat, amit a Bicskei Szó közölni fog. Üdv, Csak egy másik bicskei :)
Gyerek,felnőtt,állat,éjjel vagy nappal,teljesen mindegy. Ha mondjuk éjjel bele esik valaki,ezekben a kemény hidegekben,nem hinném,hogy még élve találnának rá.Mert ha nem tud kimászni,mert olyan sérülést szenved,akkor bizony BELEHAL valaki felelőtlenségébe. Nem hiszem,hogy annyira költséges lenne pótolni a hiányzó fedelet.
@csak egy bicskei: Az Élhető Városért Munkacsoport is várja az ilyen és ehhez hasonló problémákról a fotókat, vagy akár mi is elkészítjük a képeket, ha tudjuk, hogy hol van a probléma forrása. Megtalálhatóak vagyunk a facebookon, vagy e-mailben: elhetobbbicskeert@freemail.hu
Ma készült néhány új kép: www.facebook.com/media/set/?set=a.233230240096982.57474.100002300229732&type=1&l=41fa2c80dc
A hó elolvadásával eltűnt a tábla is, jelenleg teljesen fedetlen az akna.
Gyönyörű kis városba élünk!!A cigány-hídi óvodából boxtermet csinálnak/arra jut pénz/közbe a fejünkre esik a felüljáró,ha csak előbb ki nem törjük a nyakunk egy fedetlen aknába.Elhiszem azt is ,hogy nem önkormányzati feladat ezeknek az életveszélyes helyzeteknek az elhárítása,de neki lenne a feladata,hogy felszólítsa az illetékeseket a veszély helyzet megszüntetésére.Amennyiben nem jut eredményre akkor pedig szankcionáljon,ha rólunk kis emberekről van szó annyira tudják milyen büntetéseket lehet kiszabni.Egyébként hol vannak a közterület felügyelők ,vagy a Munkacsoport végzi a munkájukat 0 forint+ áfáért?
@Élhető Városért Munkacsoport: a képek elkészültek és el is jutottak már a szerkesztőségbe:)
süti beállítások módosítása