Egy-két éve az Élhető Városért Munkacsoport is konstruktív jelzésekkel kezdte meg azt a munkát, amit a bicske.info és a Bicskei Szó is végez civil kurázsiból lakóhelyéért, szülőföldjéért 2005 óta önkéntesen a helyi nyilvánosságban.

A Munkacsoport bő egy héttel ezelőtt fotózta le először a Széchenyi-Kézai sarkon álló befedetlen aknát, ahol akkor tábla is figyelmeztetett a balesetveszélyre. Eltelt egy hét: se aknafedél, sem lezárást jelző tábla, utóbbi volt egy darabig, de már az sincs.  Az a tábla az úttest egy részének a lezárását piros-fehér színű nyíl alakban jelző sávozott tábla volt, amik látszanak is korábbi, első híradásunk képein.     

A Bicskei Szó olvasói nevében szerkesztőségünk azonnali intézkedést kér az arra közlekedők biztonsága érdekében.         

"Ez a csatorna vajon meddig lesz ilyen "szakszerűen" lefedve? Tisztelt Városvezetés! Ami nem a központban van, azzal már nem is kell foglalkozni? Sokan erre hordják a gyermekeiket a telepi óvodába. Addig várnak a veszélyhelyzet megszüntetésével, amíg valaki, Uram bocsá' egy gyermek, beleesik a nyitott aknába?" - írja az Élhető Városért Munkacsoport, amihez a Facebook-on lehet kapcsolódni. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biztos ellopta, aki előtte ellopta az akna fedelet, ez is fémből volt!
süti beállítások módosítása