Mint az kommentjeinkből és olvasóink elmondásából, a bicskei közbeszédből is kiderül, a Tessely Zoltán és Bárányos József képviselő urak kettősének neve által fémjelzett brutális építményadó emelésről szóló határozatat február 27-én dátumozták nagyjaink.

Számos bicskeihez azonban csak március 17-én jutott el azzal, hogy március 19-én be kell fizetniük, különben kamat terheli az adózót. Volt tehát két napjuk, két napunk, nekünk bicskeieknek.

Tudatom a szokásos 0 Ft + Áfa/hó szakértői díjért, hogy a magyar nép teherbírását figyelmen kívül hagyó építményadós határozat ellen, törvényt tisztelő modorban a kézhezvételtől számított 15 napon  belül fellebbezhet a polgár és a 15 nap letelte után újabb 15 napja van arra, hogy fizessen. Vagyis ha a kézhezvételtől számított 30 napon belül fizetjük be, a világon semmi gondunk nem lehet.

0 Ft + Áfa/hó végösszegű akciós javaslatom pedig úgy szól, hogy tévedéséről Tessely Zoltán polgármester értesítse a bicskei polgárokat - például legegyszerűbb, ha kiad egy közleményt a városvezető, hogy ne keveredjen saját lakosságát megtévesztő városvezető hírébe.

Úgy tudjuk, a hivatal dolgozói uralni próbálják a káoszt, hangsúlyozzuk, hogy nem a napi munkát becsülettel végzőknek címezzük hírünket, hanem a döntést hozó és végrehajtási utasításokat adóknak, akiknek  összhangzattani szakkönyvek olvasását és szinkronúszási bemutatók megtekintését ajánljuk...   

    

     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása