Az élet fája

Címkék: hit bicske par szíve gyülekezete

2012.04.04. 16:05

 Lapunk értesülése szerint számos magánszemély és a bicskei Hit Gyülekezete vásárolt fűzfát a faiskolában, melyekből szombaton tizenhat csemetét ültetünk.     

Ottjártunk idején a faiskolában ebből a tizenhatból talán egy-két névvel föl még nem szalagozott fűzfacsemete maradt a szombati ültetésre. Első közösségként, szervezettként a Hit Gyülekezetének bicskei közössége vásárolt egy fűzfát egy-két órája és egy másikat is szeretne adni az április közepére tervezett faültetésre a karizmatikus keresztények bicskei közössége.

A Kisfaludy utcai faiskolában Pusztai Gábor és neje segítségével előjegyezhető fák vásárolhatók, körülbelül és összesen 87 db magas kőris, madárberkenye, platán és hársfa csemete a Bicske Szíve Park megépülése érdekében.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása