Kérem szépen ennek az írásnak a lényegét a weboldalon megjelentetni, illetve a Bicskei Ebrendészeti telepre való eljuttatását, szintén netes formában.

Kissé elfogult vagyok mert jártam ott már jó néhányszor és megismertem a lelkes kis 
csapat munkáját (név szerint csak azért nem írom, mert nem kérdeztem meg tőlük, nem kértek meg rá, illetve senkit sem akarok kihagyni) hiszen otthont adnak árva, kóbor kutyáknak, de szinte láthatóan pótolni próbálják nekik a
hiányzó "láncszemet", az igazi gazdit, aki lelkiismeretes. Nagyon nagy munkát végeznek odaadással szeretettel és ez abszolút látható a kutyákon.
Szerencsére sok-sok játék van és próbálják a szocializációt is végezni, hisz egyáltalán nem mindegy, hogy milyen állapotban jut új gazdihoz az eb.
Itt persze, mint elég régi kutyás azt kell írnom, hogy nem kell mindenkinek kutya, mert tartani nem könnyű és messze nem az anyagi része az, ami számít, hanem foglalkozni kell vele, érteni a "nyelvét"és tudni hogy a felelősség óriási. Azt hiszem, akik miatt van mindig itt pár kis lakó, ők elfelejtették ezt, de így nem is lenne szabad és nem is érdemes kutyát tartani. Persze, ezt hosszan lehetne magyarázni, de a telep munkája az ami most dicséretként kell hangozzon.Felelősséggel bánnak velük, az állatszeretet minden apró mozdulatban és tettben látható, és még hosszú oldalakon
lehetne sorolni azt, amit ott az a kis csapat végez. Remélem és én talán hiszek is benne hogy eljut sok-sok állatbaráthoz ez, és ha mással nem, de jó érzésekkel
gondolnak rájuk, mindamellett, hogy persze, ha bárki bármiben tud nekik segiteni megteheti, hisz a
segítségből sosem elég és soha nem jön elég későn. Remélem hogy levelemmel nem zavartam önöket és köszönöm a lehetőséget.  
 
Üdvözlettel,
 Baranyai Csaba és Veiczi Krisztina

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása