Az uszoda hétvégén 11 óra 30 és 15 óra között zárva tart - mint arról már hírt adtunk -,  Bicske Csabdin élő polgármesterének nagyívű, városfejlesztő projektje keretében csökkentik Bicske város egyik legnagyobb beruházásának kihasználtsági lehetőségét. 

Az aláírásgyűjtő ív az uszoda ruhatárán elhelyezett panaszdoboz mellett található. Kézírással írta ismeretlen létrehozója a címet: "Tiltakozás!" Alatta körülbelül következő szöveg található: Tiltakozunk az Bicskei Tanuszoda új nyitva tartási rendje ellen, kérjük állítsák vissza a régit. Aláírások. Már legalább harmincan aláírták, de bizonyára találnak majd benne jogi hibát, akik akarnak.  

Javasoljuk, hogy a polgármester ún. felelős döntése előtt legközelebb talán egyeztessen az uszodát üzemeltetőkkel, talán kérje ki az uszodában dolgozók  és oda szabadidejükben járók véleményét.

Ezenkívül az a város, ahol ekkora beruházás jön létre, mint az uszoda és ez havi 7-8 millióba kerül a városnak, talán nem elriasztani kellene a vendégeket és az önálló bevételt, hanem a marketing, reklám erejével odacsábítani.

Ha nem szedik be az ívet cikkünk után, kérjük, írják alá minél többen.     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megall az eszem! Ez csak vicc, UGYE????????????...neha van egy olyan erzesem, hogy csak tesztelik "felsobb korokbol" a bicskeieket, hogy vajon meddig lehet fesziteni az idegeket es csigazni a kedelyeket???!!!!
Csak aztan nehogy elpattanjon a hur!!!!
süti beállítások módosítása