A kapitális harcsát nemrégiben Fehérvárcsurgón megakasztó Szerencsés János sporthorgásznak sikerült a hétvégén dupláznia.

- Ezen a hétvégén megrendezésre került 48 órás harcsafogó versenyen arattak sikereket a Desedai víztározón, Kaposvár térségében, megint Target Fishing Team nevű csapatukban. Ezúttal nem Benke Ede horgásztársával egy csapatban, hanem Boros Norbert bodajki csapattársával horgászott együtt. Első helyezett lett a legnagyobb hallal, csapatban is az első helyezést érték el a legnagyobb súllyal, és a vándorkupát is sikerült elhozniuk. Utóbbi a Fehérvárcsurgói és a Desedai víztározó legjobb harcsahorgásza címe...

Szerencsés János kérdésünkre így foglalta össze horgászsikerét: 

- Boros Norbert (a fehérvárcsurgói harcsafogó verseny egyik szervezője)  bodajki csapattársammal indultunk  Target Fishing Team néven. Első helyezett lettem a legnagyobb hallal, csapatban is az első helyezést értük el a legnagyobb súllyal, és a vándorkupát is sikerült elhoznunk. A vándorkupa ebben az évben indult a Hofesz és a Kaposvári sporthorgász egyesület összefogásával. Akik a két versenyen részt vesznek, és összesítésben a legjobbak, azok viszik haza a vándorkupát. Ami Fehérvárcsurgói és a Desedai víztározó legjobb harcsahorgásza címe. Fejér megyébe hoztuk ezt a címet is! A módszer felszíni bójás módszer volt, ahogy csurgón is. A botok Daiwa Exceler Cat Fish 200-600 grammos dobó súllyal rendelkező kimondott bójás harcsás botok voltak. Az orsó okuma lb 90 a nagy zsinór kapacitás miatt. A zsinór 0,60-as Berkley Trilene monofil zsinór.  A csalihal 80dkg kárász volt vagy dévérkeszeg, amit felszínen kínáltunk fel a harcsának.Első nap már sikerült egy kis harcsát fognunk, de a második nap délután már megtalált minket egy 10 kilós is kb 90 méterre a partól. Az utolsó nap reggelén pedig egy 4,5 kilós amit a hideg front beállta hozott meg. A harcsák nem voltak olyan nagyok, de elég volt az első helyhez. A verseny 2012.05.11. déltől 2012.05.13. délig tartott. 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása