Egyes információk szerint a Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere által irányított városházán tökéletes káosz és fejetlenség uralkodik.   

Meghatározó a felső-vezetés részéről a kapkodás és az a ki nem mondott, felületes alapokon nyugvó meggyőződés, hogy ami eddig jó volt, jól működött, az már azért  sem lehetett jó, mert nem ők csinálták.  

Nem bicskei városvezetőnk "jobbkeze" egy szintén nem bicskei, valószínűleg pártalapon idenyomott középvezető.  

Lokálpatrióták? Dehogy.  

Ennyi.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nincs ebben semmi meglepetés. Milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a polgármester (és az alpolgármester)? Mit irányított eddig? Legfeljebb néptánc-csoportot - azért az egy kicsit más, mint egy város.

Ezen a településen 22 éve elképesztő aránytalanságok vannak - csak egy példa: csilivili a "belváros", mert az ugye fontos, de az állomások környéke, a tényleges lakóterületek nagy része alig-alig lát fejlesztést. Tudom, volt útépítés, meg csatornázás, de pl. kuka alig van valahol... a járdák állapota is erős kívánnivalót hagy maga után. Nem látni semmiféle koncepciót arra, hogy mi akar lenni ez a település. Másrészt, a hivatal mindig úgy működik, amilyen a vezetése - ha káosz van, az sosem a hivatali dolgozót, hanem annak vezetőjét minősíti. Esetünkben a jegyzőt, a polgármestert és az alpolgármestert.
Azt hiszem, lassan itt lenne az ideje elkezdeni alternatívában gondolkodni - persze ehhez azt is figyelembe kell venni, hogy az új önkormányzati törvény milyen hatásköröket tart meg települési szinten, vagyis hogy milyen feladatokra választunk magunknak legközelebb polgármestert és képviselőket. (Alkalomadtán megnézem, és a blog szép szokásának megfelelően ingyen+ÁFA fogom összegezni tanácsaimat a leendő vállalkozó szellemű közélet iránt érdeklődő bicskeieknek, erőteljesen reménykedve abban, hogy legközelebb sikerült egy bennszülött és bennlakó polgit választani végre.)
süti beállítások módosítása