(Az eset után egy órával közöltük ezt a hírünket, amit visszavontunk, mert jobbnak láttuk az FMRFK Sajtószolgálatának közleményét nyilvánosságra hozni, ami már szerencsére a gyanúsítható személyek előállítását is tartalmazza, akiket az 1-es főútvonalon, a Táborállás magasságában kapcsoltak le. A bicskei nyomozók tanúkat keresnek - A szerk.)     

Jelen pillanatban a bicskei rendőrök tanúkat kutatnak a tetthelyen: a Kisfaludy-Kossuth utcák sarkánál, a helyszínelő fényképeket készít, az utca elején két rendőrautó áll. Valószínűsíthetően jó nyomon vannak, mert az idős és kiszolgáltatott, idős  áldozat mellett egy eddig  ismeretlen és most is nagyon keresett tanú a rendszám betűsoráról is beszámolt, látta amint az elkövető beugrik ebbe a kocsiba, miközben az idős hölgy segítségért kiált.   

Az idős hölgy - Bicskén közismert nyugalmazott fodrászmester -, egy órával ezelőtt a Kisfaludy utcai járdán haladt gyalogszerrel a Kossuth utca felől a Kisfaludyn, menetiránya szerinti  jobboldalon, azon a járdarészen, ami a könyvtár és a Kossuth utca között húzódik, melynek mentén szürke kerítés található a kertes sarokház telekhatára mentén.

A bűnöző kiszállt a Kossuth utca felől érkező autóból, áldozatához lépett és letépte nyakából ékszerét, majd visszaugrott a kocsiba és távoztak.

Az áldozat lapunknak elmondta, hogy segítségért kiáltott az éppen akkor pár percig forgalom nélküli utcán, majd egy közeli,  Kossuth utcai cég irodájában ültették le, nyugtatták, adtak neki vizet. Miközben beszél az esetről, észrevehető a nyakán jobboldalon hátul-oldalt pedig szemmel látható horzsolásos véraláfutás keletkezett a nyakláncok leszakításától.  

Reméljük, mielőbb kézre kerül a rabló.  A rendőrök minden környező épületbe becsengettek szemtanúkat kutatva. 

 Mint azt olvasónk a bicske.info Facebook-klubjában fanyar iróniával megjegyezte hozzászólásában, még szerencse, hogy a régen beígért térfigyelő oly hamar létrejött és működik....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása