A Bicskei Rendőrkapitányságra csak a múlt héten történt bűncselekménnyel kapcsolatban érkezett bejelentés, a most hétvégi esetről a rendőrségnek nincsen tudomása - tájékoztatta lapunkat Németh-Kész Mónika r. őrnagy, az FM RFK Sajtószolgálat szóvivője a Bicske főterén kifosztott két automata ügyében. Annyi bizonyos, hogy kettő automatát fosztottak ki és arról is biztos információja van a Bicskei Szónak, hogy a feltörésük két egymást követő szombaton történt - utóbbi eset a múlt hétvégén.       

Ezzel kapcsolatban feljelentés nem érkezett - írja közleményében a rendőrség. A korábbi ügyben természetesen a nyomozás megindult. A bicskei nyomozók adatgyűjtést folytatnak az elkövető(k) felkutatása érdekében. Az megkönnyítené a munkájukat, hogyha a területen térfigyelő kamera működne - állapítja meg a hivatalos közlemény -, de mivel nincsen, így a lakosságtól várnak segítséget. Így kérjük, hogyha valaki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a bicskei nyomozókat a 22/566-020-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén. 

Lapunk a város főterén történő bűncselekmények miatt ezt az esetet Tessely Zoltán polgármester szíves figyelmébe ajánlja és kedves közmondásukat is idézi a Bicskei Szó a térfigyelő tekintetében : Ígéret szép szó, ha betartják úgy jó.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polgármester Úr figyelmébe ajánlanám az alábbi közmondást:

Ajándék lónak ne nézd a fogát!!!!
Nem igaz hogy nincs Felcsúton vagy a Teszkó haveri körében egy térfigyelőkAamer-gyártó sem, akit "meg lehetne pályáztatni"... De ne én adjak már tippeket
Csoda lenne, ha valaki erre a felhívásra jelentkezne, mert ha "rendelkezne információval" és azt meg akarta volna osztani a rendőrséggel, akkor már az elkövetés idején telefonált volna. Ha ott lakik, akkor a lakásából, ha meg arra járt éppen, akkor a nála lévő telefonjáról. És ha akkor nem akart szólni, akkor most sem fog. :(
először talán közvilágítás kellene mindenhová. sütheti a város a térfigyelőt pl. a nagyállomásnál, ahol szinte egyetlen köztéri lámpa sem ég az egész utcában.
süti beállítások módosítása