Feladat: Egy logo tervezése a bicskei Vajda János Gimnázium számára, melyet felhasználhatunk a 60 éves jubileumi rendezvényeinken, weboldalon, plakátokon, szórólapokon, reklámtárgyakon (póló, toll, kitűző).

Kritériumok: Tartalmaznia kell a 60-as számot és a Vajda feliratot. Ezen kívül lehet
rajta bármilyen könnyen felismerhető ábra vagy jel, ami utal az iskolánkra Elképzelhető olyan változat is, ahol nincs külön vizuális jel, csak szöveg, de akkor a tipográfia (a betűk formája, elhelyezése) legyen különösen érdekes, egyéni, figyelemfelkeltő. Kép és szöveg egységes, kompakt, kifejező, egyszerű legyen és könnyen felismerhető, jól olvasható kis méretben is, fekete-fehér változatban is.

Méretek: A tervet két méretben kérjük: A3-as lapon (ez csak méretet jelent, a befoglaló forma lehet más arányú, pl. kör, vagy négyzet is.) és ugyanazt kb.3cm-es méretben.

Határidő: 2012. szeptember 28.
Leadási cím: A munkákat jeligével kérjük leadni a gimnázium gazdasági irodájában (Nagyné Nagy Piroska) A pályázó nevét lezárt borítékban kell mellékelni, a borítékon kérjük feltüntetni a jeligét. Egy pályázó több munkával is indulhat, nem feltétel, hogy az iskola tanulója legyen
Elbírálás: A jeligés logo-terveket az aulában állítjuk ki.A közönségszavazatokat is figyelembe véve végül egy szakmai zsűri fogja kiválasztani a nyertest.

Díjazás: Az I. helyezett jutalma a dicsőség, valamint 5000 Ft és a logo felhasználásával készült reklámtárgyak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása