A Bicskei Üdülőtábor Nonprofit Kft. eddigi vezetőjének - Jakabné Borostyán Krisztinának -, aki 2005. április 1-től vezette a zánkai tábort, megbízása 2012. szeptember 30-án lejárt. Bicske Város Képviselő-testülete 2012. október 1-től a Bicskei Üdülőtábor Nonprofit Kft. ügyvezetésével Nagyné Szita Erzsébetet bízta meg. 

Borostyán Krisztina szívvel-lélekkel, erején felüli áldozatkészséggel dolgozott Bicske város balatoni gyöngyszeméért.

Az a közösség, ami hosszú évtizedek óta társadalmi munkában dolgozik a táborért, együtt maradt, feléledt és szinte teljes felújításokat vitt végbe az összefogást jól szorgalmazó vezető és segítőinek munkavégzése. Történt mindez Bicske balatoni hektárjain, melynek megszerzése szinte hajókötelekkel fűződik Kósa Dezső bácsi és Krajczár Gyuszi bácsi neveihez. 

Hiába kerestük, még nem találtuk a bicskei tévé képernyőjén, a város honlapján, a megszüntetett városi lapban is megjelent hivatalos közleményt, melyben megköszönik Borostyán Krisztina közösségépítő, lokálpatrióta, áldozatkész tevékenységét.  

Mi azonban most minden olvasónk nevében ezt tesszük...

Izing Antal  

  zánka.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása