Ősztől folytatódott a tizenkét fordulós Fejér megyei gyermeksakk sorozat. Szeptember 22-én Sárosdon mérkőztek a bicskei fúk.                                                                                                                                                                       Az 1. korcsoportban igen parázs küzdelem folyt, s körbeveréssel mind a három esélyes azonos pontszámmal végzett. Így a mi Karkó Bálintunkat hajszál választotta el az aranyéremtől, de be kellett érnie az ezüsttel. Lángi Máté, aki egy korcsoporttal feljebb játszott, bronzérmes lett!sakkkk.jpg

Október 6-án Móron folytatódott a játék. A verseny színvonalát az is emelte, hogy a Fejér megyei játékosokon kívül most Tolna megye legügyesebb játékosai is részt vettek versenyen, így az eddigi legnagyobb létszámban ültek asztalhoz a megmérettetéshez.

Csodálatos eredmény, hogy az 1. korcsoportban Karkó Bálint arany érmet szerzett!!! A 2. korcsoportban játszó Lángi Máté a 10. helyen végzett, de nála idősebb játékosok között, tehát eredménye igen jó.
A versenysorozat következő állomása október 13-án Martonvásár lesz. Mindkét fiú dobogó-esélyes az összetett versenyt tekintve.
Karkó Bálint a harmadik helyről a 2. helyre került, de csupán 2 pont választja el az első helytől. Nagy a küzdelem, de nagy a meggyőződés is, hogy az ő kezébe kerül végül az arany serleg!
Kívánjuk, hogy teljesüljön ez a szép álom!
Büszkék vagyunk Bicske fiatal sakkozóira! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása