Sátorosan ünneplik magukat

Címkék: térfigyelő

2012.10.13. 15:04

Holnap 11.30-kor adják át a Kossuth utcát Rózsa utcával összekötő felújított hidacskát és a város hosszas várakozás után megkezdett térfigyelő rendszerét is.  

tetűgödör.jpg

A híd szép. Több mint 11,3 millióba került, egyes szakmai vélemények szerint sokallta többe, mint amennyibe jelenlegi formája mutat. Ezután a közelben egy sátorban tartanak állófogadást az önkormányzat részéről, természetesen a város pénzéből önmagukat ünnepelve.

Fotó: Ivanics Imre 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11 millió forintba???????ezen a hidon akkor aranyjárólapnak kell lennie drágakővel kirakott kapaszkodóval....és a 11 millóból hány milló vándorolt valaki(k)zsebébe............
...."szakmai vélemény" nélkül is sokallom. Ez nagyon sokba került. Ki járt ilyen jól?
11 millióért éjjelnappal lovashintó állhatna a tetügödör két partján és hordaná át az arrajárókat..

UI: nem találom a holnapon közzétéve, hoyg ki végezte a munkállatokat, pályáztatva lett vagy csak kijelölve és hogy a 11 millióból hány százalék a teszkó jutaléka!!
Végre történt valami a városban, de gondolom már ez is baj... mindenben a hibát keresitek....vajon miért nem tudunk együtt önfeledt örülni, ünnepelni.. összefogni ?....stb, azért tart ott a város ahol mert évtizedek óta egymást hibáztatva megy a harc egymás és a város ellen....
Nekem sem a szívem csücske a polgi... de attól még átmegyek a hídon és örülök hogy nem kell negyed órát kerülni a kertvárosból a központba menet....
kedves jó babozz! végre történt valami a városban? mert felújítottak egy hidat? kötelező! köszönet azoknak, akik a pilléreit mindegy milyen színű egységben megépítették. megy a harc? és mit szólsz, illetve miért hagyod figyelmen kívül a mi a www.bicske.info és a Bicskei Szó BTC, Kastély, Önzetlenség napja, Tündérvölgy, Katolikus Karitász, Vajda gimi, helytörténet, képeslap gyűjtemény, Bicske szíve park, kutyák és környezetvédelmi közleményeit? Akkor nem történt valami a városban másfél millás havi fizetés és költségtérítés meg cafetéria és főállású alpolgármester nélkül? Mi is a jót keressük. De mi nem csak magunknak. Üdv Néked.
babozzzzzzz drága.....1,5 m+költségtérités+cafetéria...cirka 2 milla.....éves szinten 25-30 milló????ér ennyit az aminek a fele bőven elég lenne??ahol nyomor is van még bőven abban a városban nem dőzsölök mint polgi hanem harcolnék a nyomor ellen.....bármilyen fur de van és létezik emberség csak nem ott.....de a cérna egyszer elszakad és a józan ész győz
A "Végre történt valami a városban", azt a drága önkormányzatra értettem... hogy , végre csináltak valamit...
(pl. a térfigyelő rendszer min. 10 éves téma)

Már az apró dolgoknak sem tudunk örülni ??

Az említett civil kezdeményezéseknek ha jó tudom semmi köze a hivatalhoz, bár sokan könnyes szemekkel értesültünk róla és talán ezen az úton kellene tovább menni ezekre koncentrálni összefogni !! nem a mekkora a fizetése mennyibe került a híd, mennyit lopnak ,mekkora a bajusza, hol lakik, mit eszik vonalon :). Mert ezekkel csak indulatot és fölösleges idegeskedést keltünk, úgy sem tudunk ellene tenni.

Viszont lassan de jönnek a választások összefogás nélkül nem lehet leváltani megint lesz 6 jelölt és röhögve nyer, de eltudnátok képzelni hogy mondjuk egy független jelölte igazi lokálpatrióta:) összefogva egyként indul ? van ilyen egyáltalán... mert ha van el kellene kezdeni összefogni :)

Persze mindenkit zavar az ekkora fizetés (remélem bruttó :)), meg ez a "pökhendi" stílus amit képvisel, de a szavazó fülkében majd mindenki oda x el ahova kell. :)

Bicskének már rég a régió központjának kéne lennie, ahol üzemek gyárak ipari parkok munkahelyek vannak, ahogy Mór, Környe, stb...
hogy a fiatalok ne költözzenek be Pestre vagy Tatabányára... pl. ez lehetne a megoldás a csóróságra is...
@BABOZZZZZZZZ: Jaaa amikor ti vagytok hatalmon akkor "fogjunk össze, csináljuk együtt, nem sok érte a 11 millió", amikor más, akkor meg semmi sem jó, minden rossz, minden drága.. Értjük, úgy lesz!
@BABOZZZZZZZZ: "Bicskének már rég a régió központjának kéne lennie, ahol üzemek gyárak ipari parkok munkahelyek vannak, ahogy Mór, Környe, stb...
hogy a fiatalok ne költözzenek be Pestre vagy Tatabányára... pl. ez lehetne a megoldás a csóróságra is..."

Ehhez néhány dolog azért kellene: vállalkozói kedv, eladható, piacképes termék, szaktudás, infrastruktúra, miegymás. Milyen ipari termelésre, gyárral, akármire gondoltál?
süti beállítások módosítása