A Korona Pizzafaló Bicske csapata első helyezést ért el a Tatabánya város kispályás labdarúgó bajnokságának I. osztályában!

bajnokok.jpg


Király Attila, Szabó Balázs, Monos István, Takács Attila, Szabó György,
Szaller Márk, Szabó Dániel, Boros Zoltán, Magony József - a képen nincsenek rajta Molnár János és Szabó Kálmán csapattagok. 

A tabella szerint   132 rúgott és 54 kapott gól a mérleg. A gólkirály Szabó György. A csapat képét és névsorát is hamarosan közöljük, de azt már tudjuk, hogy Tatabányán huszonkét éve rendezik meg ezt a bajnokságot. Idén 67 csapat 5 osztályban indult el. Minden bicskei focista saját költségén utazik, hogy pályára léphessen Tatabányán.      

Prockl Jenő, a bicskei sportbarát szőlősgazda november 10-én látja vendégül Galagonyás szőlőhegyi présházában a bajnok csapatot, Csörgöl Lajos, a bicskei sportbarát pedagógus főz a focistáknak a gratuláció jeléül.  

Izing     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása