Ismét remekül helyt álltak sakkosaink a Fejér megyei gyermeksakk sorozat 9. fordulóján Martonvásáron. 
Az 1. korcsoportban Karkó Bálint maximális pontszámmal aranyérmet, a 2. korcsoportban Lángi Máté bronzérmet szerzett! 
Mivel a 12 fordulós versenysorozatból a 8 legjobb eredményt számítják majd bele az összesítésbe, szinte biztos, hogy mindkét fiú dobogós lesz. Már csak az a kérdés, tudnak-e magasabb helyezést elérni. Bálintot a mostani győzelme 1,5 ponttal vitte közelebb a végső győzelemhez, így csupán 0.5 pont választja el a jelenleg első helyen álló székesfehérvári Losonczi Marcelltól.  Máté a 2 helyért küzd nála több évvel idősebb társaival szemben állva, a dunaújvárosi Tar Balázzsal és Ambrus Bencével. Mindent bele, fiúk! 
A verseny 10. fordulója november 11-én lesz Nagylókon.
Legközelebbi versenyük azonban október 27-30. között lesz, ahol 4 napos országos csapatversenyen mérkőznek a fiúk. Sajnos nem Bicske színeiben, hiszen jelenleg Bicskén nincs sakk egyesület sem.
A sakkozni vágyó gyerekek egyetlen szervezett lehetősége a művelődési ház sakk szakköre, mely idén Báder Levente kiváló zsámbéki sakkozó vezetésével működik. Itt hetente egyszer játszhatják kedvenc játékukat fiaink. S hogy lányaink miért nem, azt nem tudom. Lányok, gyertek ti is! Ügyesedjetek, okosodjatok, küzdjetek, ízleljétek meg a győzelem édes érzését!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása