Ma 00 óra 15 perc táján a Tatai úton ismeretlenek nyolcból hat személygépkocsi kerekeit szúrták ki, a hetedik-nyolcadik kiválasztott autót pedig feltörték, mert el akarták lopni - értesült a Bicskei Szó nem hivatalos forrásból.

Mélységesen felháborító, ki vagyok rendesen és dolgozom most is - mondta el az egyik sértett, aki így fogalmaz barátai egyetértésével, akik szintén két kezükkel, becsületes munkával dolgoznak meg mindenükért:  

Üzenem a kedves jóakaróinknak, hogy aki ma éjjel a BARÁTAIM és SAJÁT autóm kerekeit kiszúrták (6 gépkocsi) , és az egyiket feltörték, eltulajdonosítás céljából, HOGY MENEKÜLJÖN, mert ha kiderül, hogy ki volt, márpedig én nem fogom feladni, soha, AKKOR NAGYON NAGY BAJOK LESZNEK!!!!!!!!! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása