A hatvan éves, fennállásának mind a hat évtizedében olvasóközpontúságra törekvő, emberszerető intézményünkről, a bicskei könyvtárról készült riportot november 8-án mutatta be a Magyar Televízió Megoldások Magazinja. Idekattintva a Bicskei Szó nagyérdemű olvasóközönsége is megtekintheti. A könyvtári beszámoló után Kulcsár Mihályné Pannika bicskei pedagógussal készült interjút láthatjuk.  

 

A szemek világa megvidámítja a szívet; a jó hír megerősíti a csontokat.

Példabeszédek 15,30

(Gondoltam, ha már könyvtári témához kell a jó hírre utaló mottó, akkor talán a Könyvek Könyvéhez fordulok. Bár nem könyvtárból kölcsönzött példányomban találtam erre a mondatra, de ebben a világban, ebben a városban  egyre inkább meg kell becsülnünk az értékeinket bemutató  jó híreket. Amik ugyan tyúklépésben járnak, míg a rossz hírek repülnek, mint a sas.)   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása