Adót emel Bicske

Címkék: vélemény adó tessely

2012.12.05. 16:44

Több mint négy százalékkal emel meg mindent helyi adót Bicske városa. 

Tessely Zoltán pedig arra büszke, hogy nem emelték meg az infláció mértékével... Pedig arra lehetne büszke, ha sikerült volna könnyed ígérteihez mérten növelni Bicske bevételeit és nem kellene a helyi adót turbóznia.  

Az adó emelés mértéke 4%, az összes adónemet érinti: pl. a nemrég duplázott építmény adó, telekadó, iparűzési adó, gépjármű adó.

 Nem foglalkoznak a lakosság teherbíró képességével. 

Történik mindez abban a városban, ahol nemrégiben duplájára emelték Pálffy Károly alpolgármester fizetését, no meg úgy négyezer háztartás és egyéb ingatlanok építményadóját. Ők többet keresnek, mi többet fizetünk.

Nem erről volt szó. 

 

(ia) 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIÉRT?Hisz,adó,adó hátán!Már megélhetésre se marad!A többi---NO COMMENT!
Már megint itt vagyok,és teljesen kiakadva!Szeretném megkérdezni,hogy mire emel a polgármester úr adót? Bicske egyszerűen el van hanyagolva,az utcák,utak borzalmas állapotban vannak!Piszkos,koszosak az utcák,utak.Most jön a tél,jön a havazás.Megint életveszélyes lesz Bicskén közlekedni,mert nincs pénz hó eltakarításra!Itt mindenre van pénz,csak arra nincs ,amire kellene.Mire emelnek adót kérdezem, mert semmit nem kapunk érte cserébe?!A városban nincs mozi,nincs az idősebbeknek szórakozási lehetőség.Az ember 60 évesen mégsem járhat diszkóba.A polgármester úr még kísérletet sem tett meg az itt uralkodó állapotok rendbe tételéről.A közbiztonság is a tragédiával egyenlő.Este,vagy éjjel munkából hazafelé az állomásról rettegéssel teli,hogy mikor ütik le,vagy rabolják ki az embert,mert a rend őreit még véletlenül sem lehet látni.Ha valami baj történik /volt rá példa már/nincs járőrkocsi!A polgármesteri hivatalban is van sok kifogásolni való,mert nagyon lekezelően,kioktatóan beszélnek,foglalkoznak az ügyfelekkel.Gondolom én a kis ember,hogy azért,ha adót emelek,valamit nyújtanom is kell!A polgármester úr nem bicskei lakos,nem fizet a városnak egy petákot sem,akkor mégis mit akar elérni?A nép már nagyon el van szegényedve,már csak adót és adót fizet,a rezsire,a kajára az öltözködésről nem is beszélve,semmire nem jut pénz.Erre még adót emel,hadd sanyargassa ő is a jó népet.De mit várhatunk a Fidesz pártkatonájától?Kérdezzék már meg a polgármester urat,hogy,mégis,hogy gondolja,miből fizessük a megemelt adót.NINCS már PÉNZÜNK,MIT AKARNAK MÉG TŐLÜNK?
@brety21: mondanivalód alapjával teljesen egyetértek. vitatkozom viszont a rendőrök és a polgármesteri hivatalban dolgozókról kialakult véleményeddel. 1. a rendőrséget a kampányígéretekkel (két héten belül rend lesz) szemben nem erősítették, csak átlátszó, névleges mozzanatokkal próbálkoztak. nagyobb nyomorúságban több a bűncselekmény, rosszabb a közbiztonság, a zsaruknak több a munkájuk, és bár nem látok bele kártyáikba, de szerintem így is megtesznek minden tőlük telhetőt Bicskén is. 2. sem családom tagjaitól, sem barátaimtól nem hallottam még olyat, hogy a hivatalban dolgozó ügyfeles arcvonal olyan lenne, mint aminek nevezed. kevesebben vannak több munkára, a város választott első emberei tehetségtelensége, az a káosz, amit a mai vezetés teremtett a hivatalban - véleményem szerint komoly terhelésnek teszi ki őket felülről és szemből is. NEM VELÜK VAN A BAJ. nem azokkal az emberekkel, akik a mindennapi kenyerükért becsülettel megdolgoznak, hanem azokkal, akik milliókat szakítanak Bicskétől és az országtól NULLA teljesítményért.
süti beállítások módosítása