Bicske város képviselő-testülete és bizottságainak döntése nyomán a négy gyermekét egyedül nevelő Nagy István lakáspályázatát elfogadták!

Az apa ma írta alá az egy évre szóló lakásbérleti szerződését a városi tulajdonban álló Akácfa utcai 1 + 2 félszobás lakásra - havi 40 ezer forint bérleti díj plusz rezsiért. Ez a pénz nem kevés, de bizony az új lakásnál sokkal rosszabb állapotú helyekért is fizetett ennyit. A közelmúltban szívességből fogadták be őket több helyen. Megfelelő bérletet nem találtak. 

Az új bérlő segíteni kíván a lakás felújításán, hiszen gazdag szakmai tapasztalatai segítik ebben.   

A család hamarosan költözik a Vajda János utcából egy kölcsönkapott utánfutós személyautón.   

Nagy István az aláírás után azonnal arra kért, írjam le: 

"Családom nevében nagyon köszönöm Önöknek és Nektek azt a sok segítséget, amit Bicske lakóitól és intézményeitől valamint a Bicskei Szótól kaptunk. Boldog Karácsonyt, Boldog Új Évet kíván Mindenkinek a Nagy család! "   

(A Bicskei Szó szerkesztője számára igen nagy öröm, hogy munkájával segíthetett.)

Külön köszönet a hölgynek, aki Istvánék helyzetére a család segítőjeként figyelmemet felhívta... Ő akkor így fogalmazott, ami mindent elmond a mi szándékunkról is:

”Én optimista ember vagyok, akár még az is lehet, hogy olcsó albérletet ajánl fel valaki nekik, vagy ilyen-olyan módon csak segítenének az emberek. Nem ők az egyetlen család aki segítségre szorul, de azt gondolom, hogy mindenkinek jár egy esély, hogy jobbá, szebbé tegyük a mindennapokat...”  

Izing

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok!
Nem tudom, örülnének-e, de szívesen adnánk egy színes tv-t ajándékba!
El is visszük, ha adtok pontos címet!!!
Tárnokiné Edina
Kedves Edina, nagyon köszönik, örülnek neki, mert ugyan van egy junozstynál kicsivel nagyobb készülékük - szóval nagy örömöt szereztetek. az akácfa utcai címükre még nem költöztek be, mert ott javítási, felújítási feladatok adódtak, melyben mint írtam István is örömmel dolgozik - de holnap már talán költöznek. Ha nincs útban Nektek, kérlek, várjátok meg, amíg kedves ajándékotokat új otthonukban fogadhatja a Nagy család, mert most egy kicsike helyiségben laknak átmenetileg. Viktória talán már el is küldte Neked István telefonszámát és új címét, azon tudtok egyeztetni. Nagyon szépen köszönik!!! És én is nagyon köszönöm :) Boldog Karácsonyt!
süti beállítások módosítása