Mint ahogy arról már hírt adtunk, a Bicske Galagonyás dűlőben egy 55 éves férfi rendkívül rossz körülmények között éli mindennapi életét. A férfi testvére 2013. január 18-án bejelentette, hogy nem tudja meglátogatni a hóviszonyok miatt a bátyját, hogy élelmiszert vigyen neki. A veszélyeztetett férfi házát a rendőröknek sikerült megközelíteni és sok idő után sikerült meggyőzni arról, hogy költözzön testvéréhez. A járőrök biztonsági intézkedés keretén belül a testvéréhez szállították a férfit - írja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt Bicske Szó!

Jó lenne,ha egy kicsit a télies időkről is szó esne itt a Bicske szóban.Meg kéne nézni a városban a középületek,/Biztosító,Bankok,Egyházak,
Üzletek ,magán ingatlanok /előtti járdákat,az önkormányzathoz tartozó utak állapotát!Meg kellene a polgármestert kérdezni,hogy ki az illetékes az utak ,járdák tisztán tartásáért?Ha az ingatlan tulajdonos az utcán tárolja a sódert,homokot,akkor büntetnek érte,de mikor el kéne takarítani,vagy jégmentesíteni az utakat,járdákat,akkor mindenki a másikra hárít!Ma mentem vásárolni és el voltam hűlve,hogy jóformán sehol nincs letakarítva a járda,az úttest /Bocskai köz+CBA-hoz vezető út,a Spár élelmiszer áruház melletti járda tiszta jégpáncél/ahol mint a gésák úgy lépdeltek velem együtt a utcán közlekedők!A Bicske Szó erről is írhatna és az illetékeseket is megkérdezhetné és közölhetné a velük készült interjút!Gondolom,hogy ez amit leírtam nem csak az én egyedi gondom!Körül kéne nézni és meg kéne írni a tapasztaltakat Bicske útjairól,mellék,útjairól és járdáiról!A polgármester úr veri a mellét a Kossuth utca, útjának rendbe tétele miatt,de a rossz,elhanyagolt mellék utakról, a télen el nem takarított utak,utcák,járdák is a városhoz tartoznak.A polgármester úr drága kütyüket vásárol,ami nem létszükséglet,de a város fejlesztésre nem telik,pedig elég sok pénzt kaptak az államtól.Az lesz a vége,hogy a kapott pénznek a seggére vernek,és szépen el tűnik a pénz a köztudatból.Pedig lenne mire költeni.Kérem ezekről is írjanak!
süti beállítások módosítása