Jó lenne,ha egy kicsit a télies időkről is szó esne itt a Bicske Szóban. Meg kéne nézni a városban a középületek,/biztosító,bankok,egyházak, üzletek, magáningatlanok/ előtti járdákat,az önkormányzathoz tartozó utak állapotát! Meg kellene a polgármestert kérdezni, hogy ki az illetékes az utak ,járdák tisztán tartásáért? Ha az ingatlan tulajdonos az utcán tárolja a sódert, homokot, akkor büntetnek érte, de mikor el kéne takarítani vagy jégmentesíteni az utakat, járdákat, akkor mindenki a másikra hárít! Ma mentem vásárolni és el voltam hűlve,hogy jóformán sehol nincs letakarítva a járda, az úttest /Bocskai köz+CBA-hoz vezető út, a Spar élelmiszer áruház melletti járda tiszta jégpáncél /ahol mint a gésák úgy lépdeltek velem együtt a utcán közlekedők!/ A Bicske Szó erről is írhatna és az illetékeseket is megkérdezhetné és közölhetné a velük készült interjút! Gondolom,hogy ez amit leírtam nem csak az én egyedi gondom! Körül kéne nézni és meg kéne írni a tapasztaltakat Bicske útjairól,mellék,útjairól és járdáiról! A polgármester úr veri a  mellét a Kossuth utca, útjának rendbe tétele miatt,de a rossz,elhanyagolt mellék utakról, a télen el nem takarított utak,utcák,járdák is a városhoz tartoznak.A polgármester úr drága kütyüket vásárol,ami nem létszükséglet,de a város fejlesztésre nem telik,pedig elég sok pénzt kaptak az államtól.Az lesz a vége,hogy a kapott pénznek a seggére vernek,és szépen el tűnik a pénz a köztudatból.Pedig lenne mire költeni.Kérem ezekről is írjanak!

Teljesen jogos észrevételét köszönöm. Ebben a témában ezen  télen is jelent meg észrevételünk. Például amikor egy havasan, jegesen hagyott telepi utcából származó, milliós, megduplázott éves építményadóval hasonlítottuk össze az utca járhatatlanságát. S hogy Tessely Zoltán Apple iPad-re költötte volna a hómunkák költségeit? Arra kérem, folyamatosan számoljon be nekünk tapasztalatairól és minden olvasónkat arra kérjük, írjanak meg minden ezzel kapcsolatos észrevételt, tapasztalatot a bicskeonline@gmail.com címre vagy egyszerűen kommentként, mert több szem többet lát. Ezt a levelét, alkalmasint a többit is elküldöm Tessely Zoltán polgármester kibővített titkárságnak és városunk főállású alpolgármesterének. Köszönjük olvasói segítségüket és az utolsó mondatban szeretném megjegyezni, szerencsére sok olyan intézmény, üzlet és magántulajdonú épület van Bicskén, melyek előtt éve óta mindig becsülettel takarítanak, azt is, amit nem nekik kellene, de nem tudják olyan állapotban otthagyni.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az utóbbi időben egyre többen írtak az utak tarthatalan állapotairól, kérdezték kinek a kötelessége az utak takarítása.
Az állam tulajdona a Kossuth, Tatai, Szt. István, József Attila, Kanizsai út, így azok karbantartása, takarítása is az állam feladata, nem a városé a város adójából. Jelenleg szinte csak ezeket takarítja a GESZ. Az összes többi út a város kezelésében van, ezeket nem is takarítják.
süti beállítások módosítása