Bombariadó a Sparban

Címkék: rendőrség spar

2013.02.06. 11:12

Kb. másfél órával ezelőtt ürítették ki a bicskei Spar üzletét tudomásunk szerint bombariadó miatt. A FMFRK Sajtószolgálatának közleményét várjuk. 

"Négy zsarukocsi,egy tűzoltó autó - készültség,sok-sok bosszúság,valami agyament miatt!" - összegezte egy olvasó. 

Németh - Kész Mónika r. őrnagy, az FMRK SAjtóaszolgálatának munkatársa lapunknak elmondta: 

- 2013. február 06-án délelőtt a bicskei Spar Áruházban valóban bombariadó volt. Miután
bejelentés érkezett a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére arról, hogy valaki telefonon keresztül azzal fenyegetőzött, hogy bombát helyezett el az épületben, a rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, majd megtörtént az áruház kiürítése. Ezt követően a Bicskei Rendőrkapitányság, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bombakutatói átvizsgálták az üzletet, de robbanószerkezetet nem találtak, így az ott dolgozók és a vásárlók mintegy óra eltelte után visszatérhettek az üzletbe. 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettessel szemben - derült ki a rendőrségi tájékoztatásból. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itt most lefoglalják a rendőröket,közben meg valahol végig rabolják a fél várost. Jó taktika. :(
haladunk a korral? valóban lehet ,hogy csak taktika

?
Mit találtak? Bomba árakat? :/
süti beállítások módosítása