A Bicske és Csabdi közötti út már járható, a főútvonal a és az autópálya továbbra is lezárva, Etyek és Biatorbágy között pedig szintén csak nehezen járható - tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit Nagy Dávid r. törzszászlós.   

Azért kerestem, mert egy aranyszívű Olvasónk arról érdeklődött, hogy a Csokonai Iskolába, mint melegedőbe, nem kellene-e ételt vinni. A kapitányság ügyeletese elmondta, hogy mind a bajba kerültek, mind a túlórás szolgálatok tagjait ellátták szendviccsel, ami tényleg jól jön ebben a helyzetben.

A szári Konkoly Edit újságíró mondta el, hogy elakadt embereket fogadott be, akik Bodmér térségében akadtak el egy öt méteres hótorlasz előtt.

Szarka Zsolt barátomat is felhívtam, aki az elzárt Mányon él családjával. Neki dolgoznia kellett volna ma menni, de nem tud, ezért nem volt túl jó kedve, de a kollégák abszolút megértik.   

Izing 

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása