Ónos eső miatt hat megyére, valamint a főváros területére adott ki figyelmeztetést hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyében, valamint a főváros területén is készülni kell gyenge ónos esőre.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap este az MTI-hez eljuttatott figyelmeztető előrejelzésében azt írta: hétfőn nyugat felől egyre nagyobb területen várható eső, de az északi, északkeleti megyékben és a főváros térségében havazásra, havas esőre, sőt átmenetileg ónos esőre is számítani kell.

Hétfő éjfélig északkeleten általában nagyjából maximum 3 centiméter, de a hegyekben helyenként 5-10 centiméter friss hó is hullhat – tették hozzá.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veri az Isten , nagyon veri,

vagyunk is ezért nagyon happy!
süti beállítások módosítása