Nem várt, nem várhatott sokáig Tessely Zoltán polgármester, már is meg van hirdetve az aljegyzői álláshely. Olyan munkaerő hagyta ott Tesselyt, aki nagy teherbírású, a munka érdekében mindent félretenni tudó ember volt.  Mégis meghozta döntését. Felmondott. Tudomásunk szerint eddigi első munkahelyén. Közszájon forgó vélemények szerint szerint valószínűleg a polgármester viselkedése, mentalitása  miatt lépett. Kívánjuk, hogy tudjon mielőbb elhelyezkedni. 

A dolog pikantériája, hogy Bicskén a nem létező jegyző javaslatára fogja kinevezni a polgármester az aljegyzőt. (Ha lesz jelentkező.)

Bicske Város Polgármestere

a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet


Bicskei Polgármesteri Hivatal

aljegyző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:

A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye:

Fejér megye, 2060 Bicske, Hősök tere 4.

Ellátandó feladatok:

A tevékenységi kör szerint felsorolt helyettesítési feladatok, valamint a Polgármesteri és Jegyzői Titkárság szervezeti egység tevékenységi területéhez tartozó feladatok ellátása a Képviselő-testület döntésének és a vezetői utasításoknak megfelelően

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 81. §-ában meghatározott tartalommal, járásszékhely város jegyző helyettesítése, a jegyző által meghatározott feladatok ellátása, a Polgármesteri és Jegyzői Titkárság szervezeti egység osztályvezetőnek minősülő irodavezetői feladatainak ellátása.

Az irányítása alá tartozó személyek száma: 13 fő

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

§ Magyar állampolgárság,

§ Cselekvőképesség,

§ Büntetlen előélet,

§ Főiskola, Főiskola, igazgatásszervező, vagy állam- és jogtudományi doktori képesítés, vagy okleveles közigazgatási menedzser,

§ Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

§ legalább kétévi közigazgatási gyakorlat, jogi vagy közigazgatási szakvizsga vagy az OKV elnöksége által a teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítés, ennek hiányában a kinevezéstől számított egy éven belül a szakvizsga letétele, ill. mentesítés megszerzése, amely határidő eredménytelen eltelte esetén a közszolgálati jogviszonya a törvény erejénél fogva megszűnik.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§ a Kttv. 45. § (4) bekezdése szerinti önéletrajz, büntetlen előéletet igazoló 90 napnál nem régebbi hatósági bizonyítvány, iskolai végzettséget, szakképesítést, szakmai gyakorlatot igazoló dokumentumok másolata, vezetési elképzeléseket tartalmazó szakmai program, nyilatkozat az előírt vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítésének vállalásáról, nyilatkozat arról, hogy az elbírálásban résztvevők a pályázat tartalmát megismerhetik

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2013. május 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. április 25.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kovács Krisztina nyújt, a 06-22-566-500. -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§ Postai úton, a pályázatnak a címére történő megküldésével (2060 Bicske, Hősök tere 4. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 01-322/2013 , valamint a munkakör megnevezését: aljegyző .

§ Személyesen: Kovács Krisztina, Fejér megye, 2060 Bicske, Hősök tere 4. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Az aljegyző kinevezéséről a jegyzőre vonatkozó szabályok szerint, a jegyző javaslatára a polgármester dönt. A kinevezés 6 hónap próbaidővel történik. A pályázat elbírálója fenntartja a jogot az eljárás bármely szakaszában a pályázat eredménytelenné nyilvánítására.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. május 10.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

§ www.bicske.hu - 2013. április 15.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.bicske.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2013. április 15.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása