Antonia Bonfini, a város kedélyes krónikása, a Vajda fennállásának hatvanadik évét övező kedves ünnepség előkészületeiről ír. Soraiból kiderül, hogy azon a napon az Egészségtudatos nők klubja a mellrák ellen nevű rózsaszín szalagot viselő tagjait is fogadják a bicskei gimnazista lányok, majdani egészségtudatos nők- talpig rózsaszínben.  DE NE FELEDJÜK, ez csak az egyik színfoltja a tartalmas június nyolcadikának. Legyünk ott, kapcsolódjunk be, pontosabban kapcsolódjunk ki.      

Már csak azért is, mert bizony ez a buli igen szoros rokoni kapcsolatban áll a feledhetetlen Önzetlenség napi bulival és a Gimifesztivállal - mindkettőt a Vajda tanárainak, diákjainak, a lakosság és a bicskei tanintézmények összefogásnak köszönhettük.  

   Részletek....

szalag rózsa.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása