Budaörsön 22 óra 23 perckor kigyulladt egy vonat - tudtam meg, amikor egyenesági leszármazottam Kelenföldről való hazautazásával kapcsolatban a késés és információhiány miatt érdeklődtem a MÁV telefonos ügyfélszolgálatától. Az okokról, károkról és egyéb részletekről nincs tudomásunk és ezekben a percekben a weben sincs még erről semmi.  

A területet lezárták. A menetrend szerint Kelenföldről 22.27-kor Budaörs felé induló vonatról Budaörsön át kell szállni a már korábban is meglévő, éjjeli vonatokat érintő, június 14-ig tartó vágányzár miatt Bicske felé.  Ezekben a percekben, 23 óra körül indultak el. A helyszínen tűzoltók dolgoznak, de nagyobb károk szerencsére nem voltak szemmel láthatók, mert a mozdonyvezető idejében eloltotta a tüzet.     

ia

máv.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azonkivül valamit kitalálhatnának már megoldásként mert nonszensz hogy állandoan 30-40 percet késik az utolsó 2 esti vonat,azt a Máv ne adja már be hogy csak akkor dolgoznak...sokan mennének időben haza stb(miért a személyvonatot kell állandoan szivatni??)de vicc hogy 37km sokszor egy óra...1800 valahányban is ment ennyivel vonat pedig azt ló húzta..........éljen legyetek büszkék I.Vektor országára
süti beállítások módosítása