bintz_1367603833.jpg_1061x740

Örömmel hirdetjük meg Imeli László bicskei képeslapgyűjtő kiállítását. A Bicskei Szó volt az első, ahol Imeli László úr kincsei mergjelenhettek a nyilvánosság előtt a "Helyi érték" című sorozatunkban. Amit, persze a gyűjtőnek köszönhetünk. Többször is javasoltuk a valódi kiállítás megtartását.  Örvendetes, hogy a Petőfi Művelődési Központ munkatársai is így gondolták.    

Ráadásul ez a megnyitó egyben a Bicskei Napok megnyitója is. 

Imeli Lászlónak köszönhették a Bicskei Szó olvasói a sokak által még sosem látott bicskei lapokat. A gyűjtő azt is megtette saját ötletéből a kedvünkért virágos műhelyében valamint a CBA kávézójában folytatott beszélgetéseink mellett,  hogy a régi képeslap mellé egy mai fotót helyezett adott helyszínről, mely kreatív koncepció igen nagy népszerűségnek örvendett nálunk: ezrek nézegették naponta.   

Menjünk el minél többen a kiállításra. Érdemes!

Kedvcsinálóként beírhatjuk a Bicskei Szó keresőjébe az Imeli családnevet, így megnézhetünk jópár régi képet Bicskéről és a járásról. De "offline", a valóságban lesz az igazi! 

Izing 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása