A napokban betörtek több kertvárosi házba. Ékszert, pénz, technikai eszközöket vittek el, a lakásokat rombolták és feldúlták. 

Egyesek szerint a harmincadik eset volt idén. A kertvárosban minden nem riasztós ház veszélyben van, a mostani károsultak is riasztót szerelnek, mert az építmény, amiért megduplázott adót fizetnek, biztonsága másképpen nem garantált.   

A károsult szerint valami közöset kellene tenni és hozzátette: 

"Nem hiszem hogy semmit nem lehet tenni".


Megkérdezte a hozzáértőket,szerintük visszajönnek-e még a tettesek és azt mondták: idővel igen. 


Jó kilátás. 

- Riasztós ház?

- Nem, nem az,de ezek után az lesz. 


Sokatmondó adat: a rendőrök, (akiknek állománya nem teljes, munkafeltételeik rosszak, szolgálati területük pedig nagy), Gántról, egy másik munkából érkeztek a bicskei tetthelyre...

Az ezerszer beígért térfigyelő rendszer nem épült ki.Lassan húsz éve a városért dolgozó polgárőreinket hosszú ideig szinte semmivel sem támogatta a jelenlegi vezetés felelőtlensége. 

Úgy tudjuk, néhány hete egy szintén kertvárosi, de lakatlan házba hatoltak be, ahonnan kiszaggatták a radiátorokat és fűtéscsöveket.  A lakatlan házak célponttá váltak, Bicske központjában is történt ebből a fosztogatásból. Érdemes mindent megtenni, hogy ne tűnjön fel a lakatlanság a bandák tippadóinak. Alapvetően kötelező például rendszeresen üríteni vagy üríttetni reklámanyagokkal teletömött postaládákat.  

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása