Késésben a Bicskei Újság

Címkék: sajtó

2013.05.17. 11:54

Bicskén, a közpénzből működtetett hivatalos honlapon még nem közölték a Felcsúton készülő Bicske város hivatalos lapjának késését magyarázó közleményt.  

Úgy tudjuk, már pár postaládába helyeztek be újságot, aztán a terjesztést leállíthatták, mert a város más területein híre-hamva sincs még a lapnak, ami a minden hónap ötödik napján való megjelenést próbálja megvalósítani.

 Tessely Zoltán eddigi polgármestersége idején megszüntetett Bicskei Élet  - ahogy megjósoltuk -, más formában, a kampány miatt kelt életre, más címen, a korábban a Bicskei Életért önkéntesen dolgozó bicskei lokálpatrióta civilek teljes mellőzésével - névleges főszerkesztője bicskei ex-pártelnök.        

Olyan nem hivatalos információ is járja Bicskét,  hogy ismeretlen okból visszavonták a már elkészült lapot, amit újabb változtatással fogunk megkapni. E hónap ötödikén már biztos nem, de talán még májusban. 

Nincs veszve semmi... 

ia

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

már nem késik! megérkezett!
hiánypótlás megtörtént
süti beállítások módosítása