Május 25-e, eléggé zsúfolt nap volt a DHKSE életében. Több fronton is helyt kellett állnunk, így két részre osztódott csapatunk.

0 ft meg ilyenek.jpg

Az egyik fele a Csaba Kupára indult Budapestre. A csapatot Piros Béla sempai vezette és mint bíró is részt vett a versenyen. Versenyzőink Tuska Éva, Piros Patrik, Kristek Szabolcs. Mindhárman nagyon szépen szerepeltek, Éva 2 arany, 1 ezüst; Patrik 3 arany; Szabolcs 1 arany érmet
szereztett. Nagyon büszkék vagyunk a kicsi, ám annál eredményesebb csapatunkra!
A másik fele egyesületünknek a bicskei TESCO áruház gyereknapi programjában vállalt szerepet egy bemutató előadásával.
A bemutatót Rácz Richárd sempai tanította be, vezette illetve konferálta. Bázis technikák bemutatása mellett, volt gyermek és felnőtt önvédelmi bemutató, formagyakorlat, fiúk pusztakezes küzdelme és gyermek földharc is. A bemutatót Hölgytréninges lányaink, asszonyaink zárták, nagy sikert aratva a közönségnél.
Jó hangulatban telt el a másfél óra, mialatt kétszer is bemutattuk programunkat a közönségnek.
Reméljük sikerült az ott jelenlévőknek kedvet csinálni nem csak a KEMPO-hoz hanem a testmozgásokhoz általában.
Várunk minden érdeklődőt edzéseinken, a Hölgy tréningen, a Pasi tornán és a KEMPO-n egyaránt. Mindenkit szívesen látunk aki egy fizikailag motiváltabb, teljesebb, egészségesebb életre vágyik.

Bővebb infók és edzés időpontok:
www.facebook.com/dhkse

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása