Bicskedély, ami nem kihagyható!

Címkék: bicskedély

2013.05.30. 23:40

A Bicskedély programját tesszük közzé és örvendetesnek találjuk, hogy a szervezők és a Bicskei Szó együttgondolkodása és szavazások után a Baba-Vár Bölcsőde, Bicske játszókertjének támogatása lesz az egész napos, színes, igényes, az idén 60 éves  Vajda János Gimnázium tiszteletére létrehozott ünnepség célja. Miért is a bölcsődét segítjük? Mert Bicskén is a legkisebbek a legnagyobb kincsek... 

A késő délutáni óráktól Erőss Zsolt és Kiss Péter hegymászók emlékére gyújthatunk gyertyát a kastélyépület jobbszárnya mellett, a fák között húsz éve álló kopjafánál. Tudni kell, hogy szintén ennek a nagyszerű szervezőgárdának a meghívására érkezett Bicskére Erőss Zsolt 2011. őszén, s ezzel a legnagyobb magyar hegymászó az Önzetlenség Napjának meghatározó arca lett.   

I.A. 

  palota program.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása