Lakossági bejelentés alapján vitték vissza otthonába az alcsútdobozi gyermeket a bicskei rendőrök. Oláh Gyárfás, Alcsútdoboz polgármestere levélben köszönte meg a rendőrök munkáját. Dr. Balázs Sándor r. alezredes, Bicske rendőrkapitányának válaszlevelét is közöljük.  


Az eltűnéssel kapcsolatos bejelentés 2013. június 06-án 17 óra 15 perckor érkezett a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére. A 15 éves fiú eltűnését édesanyja jelentette be. Elmondta, hogy gyermeke reggel elment
az Alcsútdobozi Általános Iskolába, ott beszélt barátjával, akinek elmondta, hogy sürgős elintéznivalója van, majd elment és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.
A bejelentést követően a Bicskei Rendőrkapitányság valamennyi szolgálatban lévő rendőre keresni kezdte az eltűnt fiút. A kutatásba bevonták az alcsútdobozi polgárőröket is, illetve az egyenruhások munkáját segítették a helyi lakosok is.
A fiút végül 21 óra 30 perckor egy sárszentmihályi férfi találta meg Oroszlány és Csákvár között az út mellett. Ő tett bejelentés a rendőrségre, majd a tinédzsert ezt követően vitték haza a
nyomozók, és adták át sérülés és panaszmenetesen édesanyjának - mondta el a Bicskei Szónak az FMRFK szóvivője, Németh - Kész Mónika r. őrnagy. 

 

Mélyen tisztelt Kapitány úr!

Még friss az élmény, az öröm, amit megéltünk, amikor jelentették Önnek, megtalálták az elcsavargott fiút.

Még friss az élmény, amikor a bicskei rendőrök, Ön és munkatársai a sötét esti órákban virágoskerté varázsolták az aggódó szülők és rokonok az osztálytársak az osztályfőnök lelkét.

Napjainkban, amikor egy eltűnt gyermekről kapott hírek sokszor tragédiáról, bűncselekményről szólnak, talán joggal aggódtunk.

Megnyugodtunk, a nehéz kő lekerült lelkünkről, a gyermek jól van és még az este a családdal mehet haza.

Az ön személyes irányítása példa értékű volt!

Nem a rendőrt láttuk Önben, inkább egy aggódó szülő volt jelen köztünk és ez megnyugtatott minket.

A segítségre össze sereglett 30-40 ember, a szülők, rokonok barátok nevében köszönetem szeretném eljuttatni Önhöz és munkatársaihoz.

Jó tudni azt, hogy lelkiismeretes, fiatal rendőri állomány vigyáz gyermekeinkre.

Alcsútdoboz 2013 június 6

Barátsággal üdvözlöm és kérem tolmácsolja hálás köszönetünket az állománynak is. 

Oláh Gyárfás

Polgármester 

 

 

Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelettel megköszönöm levelét a magam, és a Kollégáim nevében.
Szeretném megköszönni segítségét, és azt a példaértékű összefogást, amit az Ön vezetésével az Alcsútdobozi Polgárok tanúsítottak. A helyszínen nekem is erőt adott az Önök jelenléte és támogatása.

Mindezt tisztelettel megköszönöm személyesen Önnek, kollégáinak, a jelen lévő pedagógusoknak, a polgárőröknek, az eltűnt fiú családtagjainak, az önkéntes segítőknek, az Alcsútdobozi Polgároknak!
Önzetlen feladatvállalásukról, összefogásukról, hozzáállásukról bárhol a világon bárki példát vehet.

Kérem Tisztelt Polgármester Urat, hogy lehetőség szerint tolmácsolja a segíteni szándékozó Polgárok felé őszinte elismerésemet és baráti köszönetemet!

Tisztelettel:


dr. Balázs Sándor r. alezredes

kapitányságvezető

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása