Ma este 19.20 perctől az RTL Klub nagy nézettségű Fókuszában is látható egy riport a Bicskei Mennydörgőről, a PET-sárkányok sárkányáról.

 Szolgálati nevén Bicskei Mennydörgő, hívónevén Dínó a bicskei középiskolások műve a Bicskedély Bicske Day ikonja, jelenleg is látható a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon (Dínó) parkjában.

A Bicskén őshonos PET-sárkányok sárkánya 15 ezer flakonból, műanyag palackból készült. A 25 méter hosszú alkotás környezetvédelmi üzenetet hordoz szívében. Jó hírt visz Bicskéről a bicskei civilek Bicskedélyért való összefogása, aminek révén többhetes PET palack gyűjtés közben megszülethetett.

Etetni tilos! Legfeljebb csokifagyit kaphat - hívjuk fel a Dínó park látogatóinak figyelmét. A képen látható sárkányőrök Mennydörgő testőrei. 

Elsőként így írtam róla

unokák dínó.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása