A Szár községben élő Szilágyi László, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője ebben az interjúban hulladékgazdálkodási káoszról és hadikommunizmusról beszél az új törvény ismeretében.  Szilágyi szerint egy működő rendszert dúlt fel a Parlament.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milyen jó médiakapcsolata van a bicskei sajtóval ennek a volt LMP-s képviselőnek.
@Városi alkalmazott: kedveljük az értelmes, jól képzett, hazájukat és környezetüket nemcsak szavakban szerető személyiségeket, akik nemcsak szónokolni próbálnak, akiket nem a zsebtömés motivál - és nem bűnösnek kikiáltott rétegek, magyar állampolgárok vállára lépve kapaszkodnak az Országgyűlésbe, ahol verik a buta tam-tamot, regélik unalmas, előre semmiképpen nem mutató mantráikat :) ennyi az egész.
Kérdésed köszi, ismételjük cv-jét:

Szilágyi László

1965. augusztus 29-én született Nyíregyházán.

A Fejér megyei Száron él, állandó lakcíme Budapesten van. Élettársa Szluka Judit bábművész, félállásban a Magyar Művelődési Intézetben bábos referens. Két kislányuk van: Eszter 9 és Luca 7 éves.

Általános iskolába Farkasréten, majd Kispesten járt. 1983-ban érettségizett a kispesti Landler Jenő Gimnáziumban. Biológia-kémia szakos tanárként végzett 1991-ben az ELTE TTK-n. Később a MÚOSZ újságíróképzésén vett részt, de oklevelet nem szerzett.

Középiskolai tanárként dolgozott Vácott 3 évig ill. Újpalotán 4 évig. 1989-től civil környezetvédő aktivistaként dolgozott. Évekig volt a váci Göncöl Szövetség munkatársa. A Hulladék MunkaSzövetség alapítója, 2004-től 2010 elejéig elnöke volt. 1995-ben alapította a KukaBúvár c. civil folyóiratot, azóta is szerkeszti. Szórványosan dolgozott különböző folyóiratok és hetilapok számára szakújságíróként. Két évig volt a Magyar Rádió külső munkatársa.

A civil zöld szervezetek képviseletében három évig a Cédrus Bizottságban volt delegált, három évig a KAC fejlesztési tárcaközi bizottságban dolgozott, 2004-től 2008-ig tagja volt az Országos Környezetvédelmi Tanácsnak, majd 2007-től 2009-ig a Csomagolási Ágazatközi Munkacsoport tagja volt.

Angolul társalgási szinten beszél.

Az LMP alapító tagja. a 2010-es képviselőválasztáson egyéniben Tatabányán indult.
süti beállítások módosítása