Hamar munka ritkán jó

Címkék: bicskeszívepark

2013.07.24. 10:43

Bicskei civil erők által, önzetlenül, (havi 1,5 milla+költségtérítés+kafetéria nélkül), a Bicskei Szíve Parkért elvégzett munka, valamint a Város Kemencéjének szintén az Ő nevükhöz kötődő elkészítése után - múlt esztendő novemberjében a testület azt ígérte: állagmegóvás és közösségi tér kialakítása érdekében esztétikus ácsolat fedi majd a kemencét és körötte a beülőt, szaletlit, árnyékolót - ahogy tetszik.    

Nemrégiben az is elhangzott a Bocskai utcai játszótéren (lakossági kezdeményezésre, tisztességes bicskei játszótér érdekében   létrejött fórumon) Pálffy Károly alpolgármester és Bálint Andrea képviselő részéről, hogy 2013. augusztus 20-ig ennek el kell készülnie e munkának.

Szakemberek szerint ennek a munkának a helyszíni előkészületeit június közepén, de legkésőbb június végén el kellett volna kezdeni. Négy hét múlva itt a nemzeti ünnep, - a területen híre-hamva sincsen semmilyen munkának.

(Azt azonban tegyük hozzá, hogy hírszerzőink jelentették: a területet minap felmérték - reményeink szerint többek között a játszótér elkészülése érdekében - ami remélhetőleg nem fog annyit váratni magára, mint a 2009-ben megkezdett BTC műfüves pályának elkészítése...)   

A Bicske Szíve Park és a Város Kemencéjének létrehozói eddig értesítést sem kaptak ebben az ügyben, pedig a választottnak a választó felé a "nemzeti együttműködés" keretében igazán beleférne három szó azoknak az embereknek, akik a fákat mind a mai napig becsülettel locsolgatják : "Szevasztok .Nyugi. Holnap kezdünk. Ha tudtok, gyertek ki. Nem hívok rátok rendőrt. A múltkori is hiba volt. Bocsi. "

ia        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása