Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármesterének válaszlevelét kb. 105 nap után vehették kézhez a bajban lévő bicskeiek a Kölcsey utcában.  A Bicskei Szó az itt élők képviseletében többször is számon kérte a válasz nélkül hagyott lakossági S.O.S-t.    

zoló5.jpg

Érdemi válasz, érdemi intézkedés úgy tudjuk most sincs. 

Vízkár elhárítási terv készült  1. 280 ezer forint+Áfa összegért - természetesen nem a területet jól ismerő bicskei vagy Bicske környéki szakembert bíztak meg, hanem székesfehérvárit. 

Az a tény pedig, hogy egy polgármesternek 105 napra legyen szüksége ahhoz, hogy egy magyar település árvízveszélyben élő lakóinak segélykéről levelére válaszoljon: felháborító. 

Megértjük, hogy itt (szerencsére) nem lehet kamerák kereszttüzében homokzsákot pakolni... Ám aki 105 napig nem válaszol egy lakossági S.O.S-re, az ne függesszen a falra semmit a nemzeti együttműködésről.

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne bántsátok szegényt,van neki épp elég baja. Nem hívták meg az Orbán lány esküvőjére.Pedig biztos,hogy nagyon számított rá!Az esküvő idején Lidli parkolójában járkált elég idegesen.Kár volt ennyit nyalnia!
Bicske lakossága meg szokhatta volna már,hogy a polgármestert abszolúte nem érdekli Bicske "város" alakulása,sorsa.
Ő egész máshova vágyik,mások az elképzelései, Ő csak a karrierjét építgeti,és nagyon nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében,hogy észre vegyék, ott fent ,csak valahogy ez nem jön össze neki.Én sajnálom szegényt!
süti beállítások módosítása