"Szeretném a segítségedet kérni, hogy kiderüljön végre miért nincs közvilágítás kertvárosban -  csak imitt amott - , most már hetek óta" - írja olvasónk. 

Az uszodától egész az utolsó utcáig az egész Batthyány utcán  és csak minden második bekötő utcában ég a lámpa a Kakas Óvodától teljes sötétség az Endreszig. 

Ajánljuk kertvárosi olvasónk jelzését a Bicskei Szó titkos rajongói, a Bicskén és nem Bicskén élő városvezetők figyelmébe - havi 0 Ft+Áfa/hó szaktanácsadási díjért cserébe - bár haveri cégünk a bevett szokás alapján telephelye szerint legalább minimum 100 km-re adózik Bicskétől.... 

Javasoltuk olvasónknak, hogy jelzését küldje el az áramszolgáltató egy erre rendszeresített, általunk már ismert e-címére is.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása