Egy újabb bizonyíték ez a kezdeményezés, ez a felhívás arra a tényre, hogy Bicskén a tiszta szívű, jó szándékú, a bajban minden érdek nélkül egymás mellé álló emberek élnek. Menjünk el, legyünk ott teljes valónkban, hagyjuk a virtuális valóságot másra, ne csak tetszikeljük és megosszuk az összefogás hírét, hanem nézzük meg a kicsinyek táncát, akik egy bácsi gyógyulása érdekében ropják - segítsük jó földinket és családját abban, hogy le tudja győzni a kórt és meggyógyuljon.

Írtunk nemrégiben a Sallai László gyógyulásáért kialakuló bicskei összefogásról. "Annyi szép összefogás volt már Bicskén, biztos, hogy most is sikerülni fog! Segítsünk, amennyire csak tudunk! Lacinak meg kell gyógyulnia!" - írta akkor  hozzászólásában egy Kanadában élő régi bicskei. 

Sallai Laci becsülettel dolgozó ember, a Szabó Tüzép munkatársa. Felesége Sallainé Kiss Judit a Szuperinfó szerkesztőségében dolgozik. Sokakat szíven talált az az igyekezet, az az erő, ahogy egymás mellé állanak, ahogyan a feleség áll ki rendkívüli tartással bíró férje mellett. 

Sallai Lacit legtöbbször a Tüzép kis Multicarját vezetve láthattuk, és még fogjuk is... Abban ülve intett és int később is derűsen a járda gyalogosai felé az ismerősöknek avagy a járművel szembejövőknek. (Láthatjuk esetleg saját múltidőnk legszebb napjaiban. Amint könnyebbnek számító fordulóiban a tolatást és a gyerekszemnek különleges billencset tágra nyílt, ragyogó szemmel figyelő kicsiny gyermekünk udvari homokozójába, igen, a diófához dönt le friss homokot nyárelőn).

Sallai László és családja, barátai - a házaspár munkahelyei mindent megtesznek a betegség legyőzése érdekében!

 A bicskei Pató családhoz is eljutott a hír. Nem tétlenkedtek! Vásárhelyi János igazgató úrhoz fordultak, aki munkatársaival együtt kiváló helyszínnel segítik és tiszta erőből támogatják a jótékonysági estet - mint annyi más lakossági, civil összefogással tette már meg a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon Bicske városában. 

 

Izing   

 

Pató Judit (06-20-285-45-74) bármilyen rendezvényhez kapcsolódó kérdéssel hívható. Ezeket a kérdéseket a bicskeonline@gmail.com címen lapunk is szívesen fogadja, továbbítja és a kérdező választ kap. 
Aki tombolát tud felajánlani, szívesen fogadjuk, amelyek leadhatók a jegyárusító helyeken.
Aki tudja, hogy a bálban részt szeretne venni, vagy nem tud jönni, de támogató jegyet szeretne venni, ha teheti, akkor minél előbb tegye ezt meg, mert azzal a pénzzel már a bál előtt tudjuk segíteni a családot. 

(Vö. "Kétszer ad, aki gyorsan ad" - tartja a régi mondás - A szerk.)

 

sallailaci.jpg

 

sl2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása