Valamit végre tenni kellene az ovi megmentése érdekben - kezdetű, névvel-címmel vállalt szülői levél érkezett bicskeonline@gmail.com címünkre. 

"Valamit tenni kell az ovi megmentése érdekében. Két szeretett óvónőnk mondott fel tegnap. Nagy a felháborodás közöttünk, bicskei szülők között. 

Ne hagyjuk tönkretenni a korábban jól működő  bicskei óvodákat!"

Időközben érkezett egy másik szülőtől is észrevétel:

"Sajnálom az óvónőket, nem lehetne őket így terhelni, s úgy beszélni, bánni velük, ahogy az most van..." 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy lehet elolvasni a levelet?
Lehet tudni melyik oviból mentek el az óvónők?Én is azt látom, hogy az óvónénik, már akik még vannak egyre leterheltebbek, kedvetlenebbek.A dadusnéniknek olyan terheket róttak a nyakukba ami már nem hiányzik.
A nagy központosítás és a vezetés egy kézbe kerülése ezt eredményezi?
A gyerekeink pedig ha nem is tudják érzik hogy nincs minden rendben.
Érzik bizony! És mindegyik oviban gondok vannak. Nem lehet,hogy a fejétől bűzlik a hal?
@telepimami: bízunk benne, hogy nemsokára teljes egészében közzétehetjük. mi úgy tudjuk, hogy mindketten a benti oviban dolgoztak. mindketten jó szakemberek munkatársaik szerint, nagy tapasztalattal. személyiségi jogaik tiszteletben tartása miatt úgy gondoltuk, nem nevezzük meg őket. nem könnyű nekik. véleményünk szerint az egyetlen lehetősége az intézmény vezetőjének, valamint a fenntartónak, a városvezetésnek, hogy mindent latba vetve bírják őket maradásra. Bicske igen sokat veszítene velük.
Annyit még azért sikerült megtudnunk, hogyha a két távozó óvónő bicskei oviban töltött munkaéveit összeadjuk, akkor közel 60 évet kapunk. egyikük több mint három évtizede dolgozik becsülettel gyerekeinkért-gyerekeinkkel, a másik távozó pedagógus hamarosan elérte volna a 30 évet bicskei gyerekekért dolgozva.
Áldatlan allapotok vannak itt a mi kis varosunkban.szörnyű! !!! Ebben az évben negy ovo neni ment el a kozponti ovibol!ez nem furcsa? ! Es a vezetoseg semmit se tesz.talan nem is gondoljak, hogy veluk van a baj? Pedig ha en vezető lennek mélyen a lelke neznek es elgondolkodnek, hogy hol rontottam el.es valamit csunyan elrontottak, mert innen menekülnek az óvónők es ide senki se akar jönni dolgozni.kerdem én, ha az óvónők nem bírják akkor a gyerekekre ez hogy hat ki ????
az összes bicskei oviból ment el óvónő. nem furcsa ez egy kicsit? valami nagyon nem korrekt dolgok történhetnek...
az Fb-n ezen posztunk ajánlását ezekkel a gondolatokkal véleményezte egy bicskei szülő, ajánljuk a kialakult helyzetért felelős illetékesek szíves figyelmébe: "Sajnos mi személyesen vagyunk érintettek az ügyben...Szomorú és bosszantó is egyben, hogy ilyen lépésekre kényszerülnek pedagógusaink! Kisfiam rajong Értük lassan három éve, mit sem tudva az ellene és csoporttársai ellen készülő "merényletről" -ahogyan a szülők sem lettek tájékoztatva...egymástól, "sus-mus" módra terjed a dolog... Valóban ez ennek a módja? Mikor közlik velünk? Mikor a gyerekekkel? Felkészíti őket az Óvónéni? Vagy tegyük meg mi, szülők? Mert bármennyire is "csak" gyerekek, ők azok akiknek enni kell a fejük felett dúló harcok savanyú gyümölcsét... Két nagyszerű ember, bármelyikükre feltétel nélkül rá mertem bízni a kisfiam. Azt reméltem, hogy a testvére útját is Ők egyengetik majd az iskola felé..."
@Bicskei-Szó: De még mennyire @telepimami,de sajnos itt nem fog a városvezetés melléjük állni.Pedig megérné!
süti beállítások módosítása