A Bicskei Szó információja szerint  november 10-én mondanak fel minden Saubermacher-Bicske Kft.-nél dolgozó munkavállalónak. November 30. az utolsó munkanap. 

A cég nem hivatalos információnk szerint már le is adta a csoportos létszámleépítést. Munkanélküliek lesznek, ha nem találnak a munkát. Ők szinte mindannyian bicskeiek és köztük sok roma is, akik itt rendes fizetést kaptak rendes munkáért, de számukra különösen nehéz lesz az elhelyezkedés.

Bicske város részéről felvetődött a telep felértékeltetésének és megvásárlásának gondolata, de ez többek között forráshiány miatt valószínűleg kizárt. A város közbeszerzési eljárás keretében próbálja felkutatni Bicske új hulladékkezelőjét.

 

ia  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnálatos eset!Sajnálom a munkásokat,de szerintem az ilyen feladatokat a városnak magának kell ellátnia.Óbarok felett ott a bauxitos gödör abból lehet egy rendes szeméttelepet csinálni,és csak a saját szemetünkkel KB 50 évig sem telik be.De pl ez a Saubermacher Szigetszentmiklósról is idehordta a szemetet, azért is lett tele a bicskei telep,na az ilyet nem tudom sajnálni ha a végén csődbe megy.
Nem lehet,hogy túl közel volt a felcsúti akadémiához? Esetleg rontotta az "összképet",vagy büdös volt?
Kellett a ,,placc" a Mészáros Klánnak...
süti beállítások módosítása